Met 4K Video Downloader

Gratis videodownloader die door miljoenen mensen gebruikt wordt
Met 4K Video Downloader kun je video’s, afspeellijsten, kanalen en ondertitels van YouTube, Facebook, Vimeo en andere videosites in hoge kwaliteit downloaden.

Ontdek 4K Video Downloader
Geniet van je video’s waar en wanneer je wilt, en natuurlijk ook gewoon als je offline bent. Het downloaden is heel eenvoudig: je kopieert de link in je browser en klikt op ‘Plak link’ in de applicatie. Dat is alles!

Download YouTube-afspeellijsten en -kanalen
Bewaar complete YouTube-afspeellijsten en -kanalen in MP4, MKV, M4A, MP3, FLV, 3GP. Abonneer je op onze YouTube-kanalen vanuit de applicatie en download automatisch de meest recente video’s.

Download video’s in 4K-kwaliteit
Download video’s in HD1080p, HD720p, 4K en 8K resolutie en bekijk deze high-definition video’s op je HD-tv, iPad, iPhone, Galaxy Edge en andere apparaten.

Haal ondertitels uit YouTube-video’s
Download commentaren en ondertitels in .srt-indeling of voeg deze in één klik toe aan afzonderlijke video’s of aan hele afspeellijsten.

  4K Video Downloader (30 bytes, 827 hits)

Nog steeds niet overtuigd? Zie meer geweldige functies!

itunes
Direct overzetten naar iTunes
Download video’s en muziek rechtstreeks naar je iTunes-bibliotheek en bekijk en beluister op je iPhone, iPod of iPad, waar je ook bent.

popular sites
Ondersteunen alle populaire videosites
Download video’s en muziek via Vimeo, SoundCloud, Flickr, Facebook, DailyMotion, Tumblr, YouTube Gaming.

3d video
Download 3D video
Download 3D-video’s: je ziet een klein speciaal icoontje bij ‘beschikbare indelingen’ na het parseren van een video. Het is aboluut het proberen waard om live-shows en cartoons in 3D te bekijken: het is een unieke ervaring.

360 degrees video
Download 360° video’s
Video’s die gemaakt zijn met een camera die beelden van zijn omgeving maakt van 360 graden, verander de kijkhoek door de video met de muis te slepen en geniet van deze verbluffende nieuwe optie.

smart mode
Smart Mode-functie
Activeer de ‘Slimme modus’, pas voorkeursinstellingen toe voor toekomstige downloads en ontvang video’s en liedjes eenvoudiger en sneller.

proxy
Vanuit de applicatie de proxy-instellingen bepalen
Stel proxy-serverinstellingen in, rechtstreeks vanuit de applicatie, om video’s te downloaden die geblokkeerd zijn in jouw regio.

Voorbeeld:

4K Video Downloader: Easy, Fast and Reliable!

Watch our official trailer about 4K Video Downloader! Get it here: https://www.4kdownload.com/products/product-videodownloader

Geplaatst door 4k Download op Zondag 27 november 2016

Sociaal
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •