31 Okt Halloween, Trick or treat?

Halloween is een zeer populaire feestdag en wordt elk jaar gevierd op 31 oktober. Op Halloween reizen kinderen van deur tot deur gekleed met enge kostuums en vragen om snoepjes terwijl ze de uitdrukking zeggen: Trick or treat? Andere Halloween-activiteiten omvatten kostuumfeesten, decoraties zoals de gesneden pompoenen, vreugdevuren, grappen spelen of enge verhalen delen met je vrienden. Onze selectie van HD-achtergronden legt de essentie van Halloween vast. Als je deze vakantie leuk vindt, zul je onze verzameling Halloween-achtergronden zeker waarderen.

** Halloween is een folkloristische en traditionele feestdag die alweer heel wat jaartjes geleden vanuit de Verenigde Staten via Ierland en het Verenigd Koninkrijk naar Nederland is komen overwaaien. Ieder jaar wordt Halloween gevierd op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen. In de Keltische kalender begon het jaar namelijk op 1 november, dus 31 oktober was oudejaarsavond.

Halloween Shuffle Play

Creepy Drone 1

Creepy Drone 2
Knock Knock
Werewolf

Halloween Sounds: @website

* This list will continue to be updated through October 31

Sociaal
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •