UW GEZONDHEIDSVERKLARING CBR

Uw gezondheidsverklaring CBR

Hoe werkt het?
Het is belangrijk dat u gezond genoeg bent om veilig aan het verkeer deel te nemen. Niet alleen voor uzelf maar ook voor andere weggebruikers. Het CBR beoordeelt dit met de Gezondheidsverklaring. Het invullen van deze verklaring doet u via Mijn CBR. U kunt ook de Gezondheidsverklaring op papier invullen en indienen.

De Gezondheidsverklaring vult u zelf in. Want het gaat om uw persoonlijke gegevens en die zijn vertrouwelijk. Op Mijn CBR logt u in met DigiD met de extra controle via SMS. Heeft u nog geen DigiD met SMS-controle? Vraag deze dan eerst aan. Beantwoord de vragen van de Gezondheidsverklaring en betaal via iDeal.

Nadat u uw Gezondheidsverklaring hebt ingevuld en betaald, ontvangt u per mail meer informatie.

Inloggen DigiD

Wat is de Gezondheidsverklaring?
In de Gezondheidsverklaring beantwoordt u vragen over uw gezondheid. Bijvoorbeeld over de medicijnen die u gebruikt en over ziektes waardoor u mogelijk niet veilig kunt rijden. Of over lichamelijke beperkingen waardoor u alleen met een aangepaste auto mag rijden.

Hier ziet u de vragen die u in de Gezondheidsverklaring beantwoordt. Heeft u een papieren Gezondheidsverklaring gekocht? Dan kunnen de vragen er iets anders uitzien.

Gezondheidsverklaring voor auto-, motor en T-rijbewijs
Gezondheidsverklaring voor beroepschauffeurs
Gezondheidsverklaring voor mensen van 75 jaar of ouder
Eigen verklaring voor klein vaarbewijs en groot pleziervaartbewijs


Share This News
Social Sharing: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like: